Працівника Одеської митниці підозрюють у службових підробленнях, що спричинили тяжкі наслідки Держбюджету

Повідомлено про підозру працівнику Одеської митниці ДФС, який перебуваючи на посаді головного державного інспектора Митниці ДФС в Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, зловживаючи службовим становищем, вчинив службові підроблення, що спричинило тяжкі наслідки Державному бюджету.

Співробітниками відділу оперативного забезпечення територіальних органів ДФС південних регіонів України Головного управління внутрішньої безпеки ДФС України викрито службову особу Одеської митниці Дермитслужби, яка перебуваючи на посаді головного державного інспектора Митниці ДФС в Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, зловживаючи службовим становищем, вчинила службові підроблення, а саме вносила недостовірні відомості до офіційних документів при здійснені митних формальностей, що спричинило тяжкі наслідки Державному бюджету на суму понад 300 тис.грн.
17.02.2020 службовій особі оголошено про підозру за ч. 1 статті 366 (службове підроблення) та ч. 2 ст.364 КК України (Зловживання владою або службовим становищем).

Державна фіскальна служба України

You may also like...