В Закарпатській області затримали на хабарі посадовця Держпраці

На Закарпатті один з керівників обласного Управління Держпраці підозрюється у корупційному злочині. За фактом злочину відкрито кримінальне провадження, а чоловіка затримано до ІТТ.

Оперативники Управління стратегічних розслідувань, спільно з детективами відділу особливо тяжких злочинів слідчого управління Нацполіції в Закарпатській області, за процесуального керівництва прокуратури, викрили на незаконних діях високопосадовця Управління Держпраці в Закарпатській області.

На изображении может находиться: один или несколько человек и в помещении

Поліція встановила, що держслужбовець розробив схему, за якою на картку його дружини один з підприємців щомісячно перераховував гроші. Призначалися вони як розрахунок за непритягнення останнього до адміністративної відповідальності, адже бізнесмен не оформив належним чином найманих працівників. За незаконні дії чоловік мав би сплатити штраф у розмірі понад 120 тисяч гривень, однак обрав інший варіант розрахунку.

Правоохоронці тривалий час документували незаконну діяльність посадовця Держпраці і сьогодні їм вдалося затримати останнього на гарячому. Затримали чоловіка при передачі чергової квитанції про перерахування вказаних коштів.

За фактом злочину у поліції відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України.
Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

You may also like...