Правоохоронці Київщини затримали зловмисника, який відкрив вогонь по поліцейським

Як повідомлялося напередодні, у місті Яготин чоловік відкрив вогонь з рушниці по наряду поліції, а потім втік з місця події на мікроавтобусі. Тоді на Київщині ввели поліцейські операції “Грім” та “Сирена”.

Також, під час проведення невiдкладного обшуку в оселі його батькiв вилучили зброю, зокрема гранатомет та вибухові пристрої.

Впродовж тижня для пошуку озброєного правопорушника кожного дня було залучено від 70 до 90 поліцейських Переяслав-Хмельницького відділку поліції та всіх відділень цього регіону, а також спецпідрозділ “Миротворець”.

Увесь цей час правоохоронці відпрацьовували найближчі населені пункти, не лише щоб притягнути його до відповідальності, а й щоб запобігти вчиненню ним інших злочинів проти громадськості.

Розшукали зловмисника сьогодні у с. Кулажинці, Полтавської області, там він переховувався в будинку давньої знайомої.

Його затримали працівгики Яготинського відділку поліці за підтримки спецпризначинцiв КОРД у порядку ст. 208 КПК України.

Відкрито 3 кримінальні провадження з ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ч. 4 ст. 296 (Хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї) та за ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу). Досудове розслідування триває.

Національна поліція України

You may also like...