Правоохоронці розшукали водія-порушника, який побив велосипедиста в Оболонському районі столиці

Правопорушнику оголошено про підозру у вчиненні хуліганства, а також за порушення правил дорожнього руху на нього складено адміністративний протокол.

До столичної поліції надійшло повідомлення про те, що на проспекті Героїв Сталінграду водій позашляховика побив велосипедиста. На місце події прибув екіпаж патрульної поліції та лікарі швидкої допомоги.

На изображении может находиться: один или несколько человек

Потерпілого госпіталізували до стаціонару, де йому надали медичну допомогу. Після цього чоловік звернувся до поліції з відповідною заявою та надав пояснення щодо обставин конфліктної ситуації.

Протягом доби співробітники поліції встановили особу водія іномарки та доставили до відділку поліції. Правопорушником виявився 49-річний мешканець столиці, якого опитали та за порушення правил дорожнього руху склали на нього протокол за ч. 1 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а автівку вилучили.

За фактом події розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, яка передбачає до п’яти років обмеження волі. Затриманому оголошено про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Потерпілого направлено на проведення судово-медичної експертизи для визначення тяжкості тілесних ушкоджень, за висновком якої можлива додаткова правова кваліфікація.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...