Правоохоронці видворили злодія-рецидивіста на прізвисько «Лєван», який змінив паспортні дані, аби повернутися та продовжити злочинну діяльність на Миколаївщині

 Сьогодні, 16 серпня, співробітники Управління стратегічних розслідувань Головного управління Нацполіції в Миколаївській області спільно з Державною міграційною службою області в рамках проведення цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства у міграційній сфері примусово видворили за межі країни громадянина Грузії, який вдруге порушив правила перебування в Україні.

Раніше неодноразово судимий 43-річний  іноземець востаннє був засуджений до десяти років ув’язнення за вчинення ряду особливо тяжких злочинів, пов’язаних з крадіжками, грабежами та розбійними нападами, та відбував покарання у Вінницькій випраній колонії.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят, небо, обувь, облако и на улице

Після звільнення у травні 2019 року Державною міграційною службою у Вінницькій області чоловіка було притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення правил перебування в Україні та примусово видворено з території України із забороною в’їзду строком на три роки.

На изображении может находиться: 1 человек, в помещении

Але попри існуючу заборону зловмисник, змінивши свої паспортні дані, знову повернувся на територію України з метою продовження своєї злочинної діяльності.

Співробітники Управління стратегічних розслідувань ГУНП в Миколаївській області встановили його місцеперебування та звернулись до Управління державної міграційної служби в Миколаївській області із зверненням про його повторне видворення за межі країни. УДМС України у Миколаївській області було прийнято рішення про примусове повернення до країни походження або третьої країни та заборону в’їзду в Україну на 12 років.

Поліцейські спільно з працівниками УДМС ознайомили іноземця з постановою про примусове видворення з території України із забороною в’їзду, а також супроводили його до пункту перетину державного кордону.

Заходи з нагляду та контролю за виконанням законодавства у міграційній сфері тривають.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області

You may also like...