​Правоохоронці викрили вінничанина, який розповсюджував дитячу порнографію

Працівники управління міграційної поліції ГУНП у Вінницькій області спільно зі слідчими під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання у вінничанина вилучили комп’ютерну техніку та електронні пристрої, за допомогою яких він у мережі Інтернет розповсюджував відеофайли порнографічного змісту та культу насильства і жорстокості.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції.

«За оперативною інформацією, 31-річний житель обласного центру у мережі Інтернет розповсюджує відеофайли порнографічного змісту за участі неповнолітніх, а також такі, що культивують насильство та жорстокість», – зазначає начальник управління міграційної поліції Кирило Доценко.

Під час проведення обшуку у квартирі підозрюваного поліція вилучила комп’ютерну техніку та засоби зв’язку, за допомогою яких він розповсюджував заборонений контент. Вилучене направлено на експертизу.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 301 Кримінального кодексу України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів). Під час досудового розслідування, після проведення відповідних експертиз, буде надана правова оцінка дій вінничанина.

За таке правопорушення чоловікові загрожує до 3-х років обмеження волі. // vinnitsa.info

You may also like...