Призначено покарання молодику за вчинення розбійного нападу у Солом’янському районі стлиці

Зловмисник напав на киянина у під’їзді будинку, застосував сльозогінний газ та відібрав у нього 15 тисяч гривень. За скоєне він три роки проведе за гратами.

Нагадаємо, що подія трапилась у листопаді минулого року у Солом’янському районі столиці. Тоді до поліції звернувся 22-річний місцевий мешканець та повідомив, що на вулиці Гарматній на нього напав невідомий чоловік. Потерпілий розповів, що незнайомець бризнув йому в обличчя з газового балончика, побив та відібрав 15 тисяч гривень.

На изображении может находиться: один или несколько человек и текст

У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку Солом’янського управління поліції встановили особу підозрюваного та затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правопорушником виявився раніше судимий за крадіжки та грабежі 23-річний мешканець Дніпропетровської області.

Вироком Солом’янського районного суду у місті Києві чоловіка за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, засудили до трьох років позбавлення волі. // Вартові еспресо

You may also like...