Прокуратура домоглася реального покарання чоловіку за побиття 4-річної дитини

За принципової позиції ювенального прокурора Київської міської прокуратури Київським апеляційним судом до реальної міри покарання у вигляді 5 років позбавлення волі засуджено зловмисника, який спричинив тяжкі тілесні ушкодження малолітній доньці своєї співмешканки.

Досудовим слідством встановлено, що у квітні 2020 року обвинувачений, перебуваючи в квартирі зі своєю співмешканкою та її 4-річною донькою, на ґрунті раніше виниклих неприязних відносин та у зв’язку з відмовою малолітньої коритися його наказу, усвідомлюючи суспільно-небезпечний характер своїх дій та їх наслідки, наніс дитині численні тілесні ушкодження, серед яких – тяжкі тілесні ушкодження, що є небезпечними для життя в момент заподіяння.

Возможно, это изображение (один или несколько человек и люди стоят)

Вироком суду першої інстанції чоловіка визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України, та призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі, однак на підставі ст. 75 КК України звільнено від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком на 3 роки.

Не погоджуючись з призначеним покаранням вказаний вирок суду сторона обвинувачення оскаржила в апеляційному порядку.

Врахувавши наведені прокурором доводи, Київський апеляційний суд скасував вирок суду першої інстанції та ухвалив новий, яким обвинуваченого засуджено до реальної міри покарання у виді 5 років позбавлення волі.

Київська міська прокуратура

You may also like...