Прокуратура оскаржуватиме незаконне рішення райсуду, яким виправдано посадовця МРЕВ Свалявського ДАІ, затриманого на хабарі

Прокуратурою Закарпатської області готується апеляційна скарга на незаконний та необґрунтований вирок Свалявського районного суду від 23 листопада 2018 р., яким виправдано службовця МРЕВ Свалявського ДАІ, затриманого у липні 2015 року при отриманні 100 дол США та 500 грн неправомірної вигоди.

Закарпатець обвинувачувався у одержанні неправомірної вигоди для себе, за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави (ч.2 ст.369-2 КК України).

Так, за ці кошти він пообіцяв вплинути на керівництво райвідділу УДАІ УМСВ, щодо пришвидшення процедури переоформлення транспортного засобу та виборі реєстраційних номерів для автівки.

В судовому засіданні прокурором надано всі беззаперечні докази вини обвинуваченого, які були зібрані в ході досудового розслідування, проте головуючим суддею винесено виправдувальний вирок, оскільки не взято до уваги ряд доказів, здобутих на стадії слідства.

Апеляційна скарга у встановлений законом строк буде скерована до суду.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

You may also like...