Раніше судимого чоловіка затримали за крадіжку грошей у киянина

У закладі громадського харчування зловмисник підсів за столик до потерпілого та непомітно витягнув у нього з кишені куртки гроші. За скоєне фігурант може п’ять років провести за ґратами.

Під час відпрацювання території Солом’янського району до співробітників карного розшуку столичного главку звернувся місцевий мешканець та повідомив, що у закладі харчування на вулиці Кірпи невідомий викрав у нього з куртки гроші. Поліцейські розпочали пошуки крадія та викликали на місце слідчо-оперативну групу районного підрозділу для документування події.

Протягом кількох хвилин оперативники розшукали зловмисника та затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правопорушником виявився 39-річний харків’янин, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів.

Слідчим Солом’янського управління поліції вже повідомлено фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави у розмірі 43 940 гривень. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...