Розкрито вбивство підприємця, тіло якого знайдено в автівці на трасі «Полтава-Олександрія»

Завдяки процесуальному керівництву прокуратури Полтавської області затримано та повідомлено про підозру особі у вчиненні умисного вбивства підприємця, тіло якого знайдено в автівці на трасі «Полтава-Олександрія»

За професійного процесуального керівництва прокуратури Полтавської області по «гарячих слідах» встановлено особу, причетну до умисного вбивства підприємця 1964 року народження.

Під час першочергових слідчих дій з’ясовано, що громадянин 1982 року народження на розвиток власного бізнесу позичив у потерпілого 80 000 доларів США. Після того, як боржник не віддав повну суму, стосунки між ним та підприємцем погіршилися.

Чоловіки домовилися зустрітися у четвер, 31 січня, на автодорозі «Полтава-Олександрія» для обговорення та вирішення даної ситуації. Під час спілкування боржник, який перебував на пасажирському сидінні біля потерпілого, здійснив постріл з вогнепальної зброї у голову останнього та залишив місце події.

У суботу, 2 лютого, зловмисника затримано у порядку ст. 208 КПК України.

За процесуального керівництва прокуратури Полтавської області затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

Окрім цього, під час проведення обшуку помешкання потерпілого виявлено боргову розписку на ім’я підозрюваного на надання йому коштів у сумі 25 000 доларів США.

Досудове розслідування кримінального провадження триває, його хід взято на контроль прокуратури.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі до 15 років.

Прес-служба прокуратури Полтавської області  

You may also like...