Скеровано до суду обвинувальний акт відносно жінки, яка ножем поранила знайомого

Зловмисниця перебуває під вартою. Їй загрожує до восьми років позбавлення волі.

Подія трапилась у грудні минулого року. Тоді до Подільського управління поліції від лікарів надійшло повідомлення про те, що із квартири на проспекті Правди госпіталізовано 68-річного чоловіка з ножовим пораненням грудної клітини.

Як розповів старший слідчий Подільського управління поліції Богдан Злотенко, у ході відпрацювання отриманої інформації поліцейські встановили, що травму потерпілому нанесла жінка, з якою він напередодні познайомився:

«Господар із гостею вживали спиртні напої, а через деякий час між виникла сварка, під час якої жінка схопила ніж та вдарила ним чоловіка у груди. Правопорушницю затримали на місці, нею виявилася 47-річна раніше неодноразово судима уродженка Донеччини».

Згодом слідчі повідомили зловмисниці про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, а суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Зараз досудове розслідування завершено, а обвинувальний акт скеровано до Подільського районного суду міста Києва. За вказані дії жінці загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...