Слідчі київської поліції оголосили про підозру чоловіку за крадіжку грошей у орендодавця

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Правопорушнику загрожує до трьох років позбавлення волі.

Подія трапилася на вулиці Ружинській у Шевченківському районі столиці. Близько 19-ї години вечора до чергової частини управління поліції звернулася жінка та повідомила, що виявила крадіжку грошей із квартири.

За адресою негайно прибула слідчо-оперативна група для з’ясування всіх обставин інциденту. Правоохоронці опитали заявницю та провели огляд місця події.

Потерпіла розповіла поліцейським, що вона здає в оренду кімнату у власній квартирі. Коли вона прийшла додому з роботи, виявила відсутність 13 000 гривень. У крадіжці жінка запідозрила квартиранта.

Як розповів заступник начальника відділення №3 Шевченківського управління поліції Сергій Андруша, правоохоронці встановили підозрюваного у вчиненні злочину:

«Злодієм дійсно виявився квартирант – 25-річний мешканець Житомирської області. Раніше у поле зору правоохоронців він не потрапляв. За його словами,  частину викрадених грошей він витратив на покупку гаджета, частину надіслав мамі, а решту залишив собі».

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру, йому загрожує до трьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...