Солотвинський педофіл вдвічі швидше вийшов на свободу завдяки скандальному «закону Савченко»

Через те, що у скандальному закону день перебування в СІЗО вважався за два дні у в’язниці, в два рази швидше на волі опинився житель Закарпаття, який в 2007 році у селищі Солотвино зґвалтував малолітнього хлопчика – учня однієї з місцевих шкіл.

Згідно з вироком Мукачівського суду від вересня 2018 року, яким педофіл засуджений до 9-ти років в’язниці, збоченець в квітні 2007 року здійснив насильницькі дії по відношенню до дитини.

Все сталося в тунелі водозливу шахти солерудника – неповнолітній насильник на очах у трьох однолітків приставив до горла дитини, якій не виповнилося і 14-ти років, ніж, і змусив орально задовольнити його статеву пристрасть. Після скоєного протиприродного акту педофіл знову відчув збудження і огидне дійство повторилося.

У СІЗО збоченець провів майже п’ять років. У підсумку, справа потрапила на розгляд в апеляцію – прокурор вимагав для насильника 10 років в’язниці. Колегія суддів визнала доводи держобвинувачення непереконливими і постановила, що педофіл відбув належне покарання за «законом Савченко». І його випустили на свободу прямо в залі суду. // zakarpattya.net.ua

You may also like...