Сьома судимість: мешканець Бахмута постане перед судом за пропозицію надання хабара поліцейському

Під процесуальним керівництвом Артемівської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у справі 34-річного мешканця м. Бахмута, який обвинувачується у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

Установлено, що 9 листопада, перебуваючи в кабінеті слідчого Бахмутського відділу поліції ГУ НП в Донецькій області та розуміючи, що стосовно нього до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч. 2 ст. 309 КК України (незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів), чоловік, який вже має за плечима шість судимостей за незаконне зберігання наркотиків, крадіжки та шахрайства, висловив слідчому пропозицію про надання неправомірної вигоди у розмірі 1500 грн за непритягнення його до кримінальної відповідальності.

Останній відповів категоричною відмовою та повідомив про вказаний факт Департамент внутрішньої безпеки НП України, а отже правопорушнику інкриміновано ще одну статтю Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання за вказаними статтями – до 8 років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Донецької області

You may also like...