Столична поліція затримала в інших регіонах підозрюваних у розбійному нападі на неповнолітнього

Два товариша, погрожуючи ножем, відібрали у хлопця мобільний телефон та гроші. Наразі фігурантам повідомлено про підозру та суд обрав їм запобіжний захід – тримання під вартою без можливості внесення застави.

Подія трапилась у Шевченківському районі столиці: близько 23:00 до поліції Києва надійшло повідомлення про розбійний напад на неповнолітнього по вулиці Січових Стрільців.

Як розповів т.в.о. заступника начальника відділу кримінальної поліції Шевченківського управління поліції Антон Кабиченко, правоохоронці прибули за вказаною адресою, опитали потерпілого та розпочали пошуки розбійників:

«Ми з’ясували, що пізно ввечері у парковій зоні двоє невідомих під погрозою ножа відібрали у неповнолітнього мобільний телефон, гроші та втекли. Також ми вилучили записи з вуличних камер відеоспостереження та змогли відстежити рух підозрюваних. За кілька днів кропіткої роботи оперативники встановили особи розбійників та затримали їх. Одного з них – в Одесі, іншого – на території Вінницької області».

Підозрювані – уродженці Кіровоградської області, 1996 та 1997 років народження. Під час спілкування з правоохоронцями зловмисники зізнались у скоєному.
«Слідчі Шевченківського управління поліції повідомили молодикам про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Крім того, суд обрав їм запобіжний захід – тримання під вартою без можливості внесення застави. Фігурантам загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна», – додав правоохоронець.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...