Столичні оперативники затримали чоловіка, який вчинив замах на вбивство у хостелі

На ґрунті неприязних відносин зловмисник наніс ножове поранення у шию сусіду по кімнаті. Наразі потерпілий у важкому стані знаходиться у лікарні. За скоєне нападнику загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

До чергової частини столичної поліції від лікаря надійшло повідомлення про те, що у кімнаті хостелу на вулиці Кубанської України ножове поранення чоловіка у шию. Медики госпіталізували непритомного 24 – річного чоловіка у лікарняний заклад. На місце події оперативно виїхали патрульні та слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

Нет описания фото.

Як розповів начальник Деснянського управління поліції Юрій Герасименко, прибувши за вказаною адресою, правоохоронці виявили двох товаришів потерпілого, один із яких збирав свої речі, аби втекти:

«Опитавши обох чоловіків, ми встановили, що того вечора усі троє у кімнаті хостелу вживали спиртні напої. Після застілля чоловіки полягали спати. Дочекавшись, коли потерпілий заснув, друг по чарці взяв зі столу ніж та наніс один удар у шию постраждалому. Його дії побачив та зупинив сусід, який прокинувся від крику про допомогу. Підозрюваний у скоєному зізнався та пояснив свій вчинок тим, що давно терпів психологічне насилля з боку потерпілого. Слідчі вилучили та направили на експертизу ніж зі слідами крові».

Правопорушника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 26 – річний уродженець Чернігівської області.
Слідчі Деснянського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

Фігурантові повідомили про підозру у вчиненні злочину. Суд задовольнив клопотання слідчого та обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до 15-ти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...