Столичні оперативники затримали чоловіка за розбійний напад на продавця магазину

Зловмисник зайшов у приміщення, погрожував ножем, а після забрав у жінки виручку, мобільний телефон і втік. Слідчі повідомили про підозру, йому загрожує до 12-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

До поліції Києва зателефонувала жінка та повідомила, що невідомий увірвався до магазину та, погрожуючи ножем, забрав виручку і мобільний телефон. На місце події негайно прибули слідчо-оперативні групи районного та головного управлінь поліції, кінологи та оперативники.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят, собака, дерево, костюм и на улице

Як розповів т.в.о. заступника начальника відділу кримінальної поліції Шевченківського управління поліції Антон Кабиченко, правоохоронці опитали потерпілу та відразу розпочали пошуки розбійника:

На изображении может находиться: один или несколько человек

«Ми проглянули записи з вуличних камер та побачили, у якому напрямку побіг зловмисник, та встановили ймовірне місцезнаходження. Затримали чоловіка у Солом’янському районі. Він – 39-річний уродженець міста Хотин. При поверхневому огляді ми виявили у нього знаряддя злочину – ніж, та гроші, а телефон він продав».

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру, йому загрожує до 12- ти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...