Столичні оперативники затримали «злодія у законі» Нукрі Гальського

У Києві та Київській області громадянин Грузії планував керувати злочинними угрупуваннями та розподілити сфери впливу з іншими кримінальними авторитетами.

Зловмисника, який мав заборону на в’їзд на територію України до 2019 року, правоохоронці затримали у Шевченківському районі столиці.

“Громадянин Грузії, 1987 року народження, на територію України прибув поза пунктом пропуску державного кордону та мав намір контролювати злочинну діяльність у Києві та Київській області”, – розповів начальник ГУНП у м. Києві Андрій Крищенко.

Упродовж трьох тижнів незаконного перебування у столиці Нукрі Гальський налагоджував зв’язки та планував стати куратором діяльності оптових ринків та організованих груп квартирних крадіїв. За цей час зловмисник постійно підтримував зв’язок та зустрічався з представниками злочинного середовища найвищої ланки на так званих «сходках» кримінальних авторитетів.

“Правоохоронці встановили, що затриманий у 2013 році коронований у Туреччині іншими «злодіями у законі». Раніше він притягувався до кримінальної відповідальності у Російській Федерації та Грузії за злочини, пов’язані з обігом наркотиків та квартирні крадіжки”, – наголосив начальник поліції Києва.

Столичні правоохоронці спільно з Державною міграційною службою депортували останнього за межі країни із забороною в’їзду в Україну на 3 роки.

Відділ комунікації поліції Києва 

You may also like...