Столичні поліцейські розшукують чоловіка за розбійний напад на студента (фото)

Зловмисник представився правоохоронцем, завів чоловіка у лісосмугу та під погрозою пістолета забрав мобільний телефон і золоті прикраси. Проводяться розшукові дії.

Подія сталася наприкінці травня у Деснянському районі столиці. До поліції надійшло повідомлення про розбій на студента біля станції метро “Лісова”. На місті працювала слідчо-оперативна група.

Зі слів начальника відділу кримінальної поліції Деснянського управління поліції Євгена Слабого, потерпілий описав зловмисника, який під час події погрожував застосувати предмет, схожий на пістолет:

«Правоохоронці з’ясували, що студент ішов в інститут. Біля станції метро до нього підійшов невідомий та представився працівником правоохоронного органу. Нападник заманив потерпілого у ліс на вулиці Крайній, де, погрожуючи пістолетом, забрав мобільний телефон та золотий ланцюжок із хрестиком. При відпрацюванні повідомлення про злочин оперативники переглянули записи з камер відеонагляду, які зафіксували правопорушника».

Прикмети підозрюваного: на вигляд 35-40 років, середньої статури, волосся коротке русяве, має лобну залисину, на обличчі шрам від правого кута губ вниз.

Слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють місцезнаходження особи, зображеної на фотографії.

Якщо ви впізнали чоловіка, просимо повідомити інформацію на 102 або за телефонами: 044-515–87–83, 067-650-69-22.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...