Столичні поліцейські затримали чоловіка, який вдарив ножем батька співмешканки

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Зловмиснику загрожує до восьми років тюремного ув’язнення.

До столичної поліції від киянки надійшло повідомлення про те, що у квартирі будинку на проспекті Героїв Сталінграда цивільний чоловік поранив ножем її батька. На адресу виїхала слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції для встановлення обставин та документування події.

Нет описания фото.

Заявниця розповіла поліцейським, що між нею та співмешканцем виник конфлікт. Чоловік вдарив її, на що вона поскаржилась по телефону знайомому. Через деякий час до неї приїхав батько з двома товаришами, щоби поспілкуватись з кривдником. Між чоловіками виникла сварка, у ході якої господар вдарив ножем у живіт батька співмешканки.

На изображении может находиться: один или несколько человек

Поліцейські вилучили з місця події ніж та направили на експертизу. 42-річного правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...