Столичні поліцейські затримали цивільне подружжя за зберігання наркотиків

Під час здійснення перевірки транспортного засобу на одному із блокпостів Подільського району правоохоронці вилучили у водія та пасажирки пакунки із канабісом, екстазі та амфетаміном. Окрім цього, за місцем мешкання фігурантів були також виявлені й інші наркотичні та психотропні речовини. Зловмисникам загрожує до трьох років позбавлення волі.

Співробітники поліції Києва, здійснюючи посилені фільтраційні заходи, продовжують виявляти та документувати протиправну діяльність осіб. Так, на одному із блок-постів Подільського району правоохоронці зупинили автомобіль, 36-річний водій та 40-річна пасажирка якого зберігали при собі заборонені речовини.

Слідчо-оперативна група вилучила у підозрюваних пакунки із, ймовірно, канабісом, екстазі та амфетаміном, а також провела невідкладні слідчі дії за місцем мешкання фігурантів в Оболонському районі столиці. За результатами обшуку поліцейські додатково вилучили речовини, схожі на амфетамін, пігулки екстазі, псилоцибінові гриби, електроні ваги та спеціальне приладдя.

Правопорушники затримані у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Досудове розслідування здійснюється за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України – незаконне зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів за попередньою змовою групою осіб.

Слідчі готують фігурантам повідомлення про підозру та вирішується питання щодо обрання їм запобіжних заходів. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...