Столичні поліцейські затримали зловмисника за розбійний напад на жінку

Нападник поранив ножем бабусю та відібрав у неї ювелірні вироби. За даним фактом розпочате досудове розслідування.

Подія трапилася у Дніпровському районі столиці. Близько опівночі на 72-річну киянку напав невідомий із ножем та, поранивши її, відібрав ювелірні прикраси. Після скоєного зловмисник втік. Очевидці відразу викликала поліцію та лікарів.

«За лічені хвилини на адресу прибула слідчо-оперативна група. Потерпіла описала нападника і згодом чоловіка, схожого за описом на зловмисника, затримали. Ним виявився 34-річний місцевий мешканець, який раніше був судимий за аналогічні злочини. У нападі на пенсіонерку він зізнався», – повідомив заступник начальника – начальник відділу кримінальної поліції Дніпровського управління поліції Олексій Маньковський.

Лікарі оглянули потерпілу: її поранення виявилися неглибокими, тож жінці надали необхідну медичну допомогу без госпіталізації.

Слідчі кваліфікували дії нападника як розбій, тож, відповідно до ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України, йому загрожує до семи років позбавлення волі. Зловмиснику вже повідомлено про підозру, а суд обрав йому запобіжний захід на час слідства – тримання під вартою.

Досудове розслідування триває. Поліцейські перевіряють причетність фігуранта до скоєння аналогічних злочинів на території столиці.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...