Столичні правоохоронці затримали чоловіка, який обкрадав дачні будинки

Слідчим підозрюваний зізнався у вчиненні низки крадіжок із садових будинків у Деснянському районі Києва. За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

До районного управління поліції протягом двох місяців надходили повідомлення про крадіжки з території дач у селі Троєщина Деснянського району. Потерпілі виявляли пошкодження замків та зникнення з приміщень цінних речей.

На изображении может находиться: один или несколько человек

Працівники карного розшуку провели комплекс оперативно-розшукових заходів та встановили причетного до вчинення майнових злочинів – 34-річного уродженця Донецької області. Після скоєння чергового епізоду на вулиці Сім’ї Ханенків чоловіка затримали на місці злочину з викраденим: музичним інструментом та іншим майном потерпілих. Під час спілкування зі слідчими чоловік зізнався у вчиненні ще кількох аналогічних злочинів.

Нет описания фото.

Фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він вже має чотири судимості за майнові правопорушення та злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.

Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі. По іншим фактам правоохоронці збирають доказову базу для встановлення причетності затриманого.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...