Столичні правоохоронці затримали двох іноземців, які заволоділи автомобілем таксиста

Чоловіки побили водія, відібрали гроші й мобільні телефони та втекли на його автівці, яке потім кинули в одному із дворів неподалік від місця злочину. Слідчі розпочали досудове розслідування за двома статтями Кримінального кодексу України.

До чергової частини Солом’янського управління поліції надійшла інформація про те, що на вулиці Борщагівській невідомі побили та заволоділи автомобілем таксиста. На місце події виїхали екіпажі патрульних поліцейських, слідчо-оперативна група районного управління поліції та лікарі.

На изображении может находиться: автомобиль, ночь и на улице

Правоохоронці з’ясували, що потерпілий приїхав на виклик, припаркував авто та вийшов на вулицю чекати клієнта. У цей момент до нього ззаду підбігли незнайомці, повалили на землю та почали бити. Після цього правопорушники сіли в його автомобіль та поїхали.

46-річного киянина госпіталізували до медичного закладу для надання необхідної допомоги. За попереднім висновком лікарів, у чоловіка перелом стегнової кістки.

У ході відпрацювання отриманої інформації правоохоронці розшукали автомобіль потерпілого, а також осіб, причетних до скоєння даного злочину. Фігурантів затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ними виявились – 22-річні уродженці іншої держави, які раніше до кримінальної відповідальності не притягувались.

Слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочаті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) та ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Їм загрожує до восьми років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...