Столичний патрульний поза службою затримав ймовірного вбивцю

Зміна інспектора несподівано розпочалась раніше ніж зазвичай. Поспішаючи на ранкове шикування, поліцейський помітив перехожого на своєму шляху. Громадянин був схожий на особу з орієнтування, яку розшукували за тяжкий злочин — вбивство. Впевненості додало те, що патрульний раніше вже затримував його за інше правопорушення.

Коли інспектор підійшов до громадянина, щоб перевірити його особу, той почав нервувати та чинити опір. Патрульний рішуче та професійно затримав ймовірного зловмисника.

Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят, на открытом воздухе и текст «патрульна полция киева»)

Перевіривши його за поліцейськими базами, інспектор встановив, що останній дійсно перебуває в активному розшуку за вчинення кримінального правопорушення. Затриманий скоїв два розбої за один день. В одному з яких, поранив чоловіка, який згодом помер у лікарні.

Возможно, это изображение (1 человек и текст «патрульна полця всім абонентам елект гронно пошти киева увагарозшук!!! за пдозрою y вчиненни криминального правопорушення, передбаченого ч.2ст. CT. 115 кк украёни, вдомост про яке внесенi̇ до единого реестру досудових розслдувань за № вд 22.04.2021 року встановлюеться мисцезнаходження громадянина зображеного на фото: 190 190 180 180»)

Інспектор викликав слідчо-оперативну групу Оболонського управління поліції.

Пишаємося нашим патрульним та дякуємо за службу!

Патрульна поліція України

You may also like...