Столичні поліцейські повідомили про підозру чоловіку у скоєнні серії вуличних грабежів

Фігурант на одній з вулиць Дарницького району пограбував пенсіонерку, однак за лічені хвилини патрульні розшукали підозрюваного. Встановлено, що зловмисник із застосуванням насильства того ж ранку пограбував ще двох чоловіків. За свої дії йому загрожує до десяти років ув‘язнення.

Вчора, 10 серпня, близько 06.00 ранку на спецлінію 102 надійшло повідомлення від 62-річної жінки про те, що на вулиці Декабристів у Дарницькому районі Києва на неї накинувся невідомий, який штовхнув її на землю та відібрав сумку із особистими речами. На місце події виїхав екіпаж патрульної поліції.

Возможно, это изображение 1 человек, стоит и на открытом воздухе

Отримавши прикмети зловмисника, патрульні обстежили прилеглу територію місця скоєння злочину та упродовж кількох хвилин розшукали підозрюваного. Ним виявився 46-річний уродженець Вінницької області.

Паралельно правоохоронці отримали ще два повідомлення про пограбування та опис грабіжника, який схожий на фігуранта. При проведенні поверхневої перевірки, у чоловіка виявили речові докази – особисті речі усіх трьох потерпілих.

Встановлено, що із застосуванням насильства зловмисник пограбував 62-річну жінку та двох чоловіків, 67-ми та 72-х років. Наразі зловмисник затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщений до ізолятору тимчасового тримання.

Слідчі Дарницького управління поліції за процесуального керівництва Дарницької окружної прокуратури повідомили йому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі. Вирішується питання обрання запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...