Суд звільнив від покарання екс-прокурорського батька, який напідпитку збив насмерть людину

Шістдесятирічного волинянина Володомира Боровика, який три роки тому збив насмерть жінку, сівши напідпитку за кермо, звільнили від покарання нібито через тяжку хворобу. Відтак, він жодного дня не провів у в’язниці із майже двох з половиною років за ґратами, які йому раніше призначив суд.

Про це повідомляє місцеве видання “Сила правди” з посиланням на рішення Рівненського районного суду.

ДТП сталась 30 січня 2017 року в селі Княгининок Луцького району. Боровик, керуючи автомобілем, насмерть збив 35-річну жінку, яка йшла узбіччям дороги разом із малолітнім сином. Після ДТП водій зник з місця ДТП, проте невдовзі був затриманий поліцією.

Володомир Боровик — батько скандального рівненського експосадовця Андрія Боровика, який обіймав посаду заступника прокурора області. Улітку 2016 року його та ще кількох осіб, зокрема підполковника місцевого управління СБУ і двох екскерівників райвідділів поліції, затримали співробітники Служби безпеки у справі так званої “бурштинової мафії”. Як повідомили силовики, ці люди організовували незаконний видобуток бурштину.

У липні 2016 року Боровика-молодшого арештували, однак через рік, у червні 17-го, він вийшов під заставу в один мільйон гривень. Нині Андрій Боровик є офіційно обвинуваченим, а справу щодо нього та інших учасників групи розглядає Сихівський районний суд Львова.

Вартові еспресо

You may also like...