Судитимуть 32-річного рецидивіста з Вірменії, який до смерті побив свого знайомого

На Київщині 32-річний уродженець Вірменії, будучи раніше судимим та маючи не зняту і не погашену у встановленому законом порядку судимість, вчинив новий умисний злочин проти життя та здоров’я.

Зокрема, 05 червня поточного року обвинувачений, знаходився поблизу першого під’їзду будинку №20 по проспекту Дніпровському в м. Українці Обухівського району Київської області, де окрім нього перебував потерпілий, з яким напередодні спільно розпивали алкогольні напої.

Між чоловіками раптово виник словесний конфлікт, який переріс у бійку. Обвинувачений спершу наніс знайомому удар, від якого він впав на землю. Після цього зловмисник продовжував завдавати потерпілому численні удари по всьому тілу, що призвело до розриву селезінки та крововиливу в головний мозок.

Від отриманих травм чоловік помер.

Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілого. Досудове розслідування завершено, а обвинувальний акт скеровано до суду.

Прокуратура Київської області

You may also like...