Судитимуть браконьєрів та їхнього спільника – поліцейського, які незаконно виловлювали рибу в зоні відчуження Чорнобильської АЕС

За процесуального керівництва прокуратури області слідчими Головного управління національної поліції в Київській області завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох браконьєрів та працівника поліції, які в грудні 2018 року заїхали на територію зони відчуження Чорнобильської АЕС.

Для незаконного вилову риби. Сприяв їм у цьому працівник поліції, який домовився з охороною КПП «Дятки» про безперешкодний проїзд автомобіля.

Перебуваючи там, за допомогою заздалегідь підготовлених заборонених знарядь для вилову риби незаконно виловили у річці Прип’ять рибу цінного виду на загальну суму понад 100 тис грн., яку в подальшому перемістили за межі зони відчуження без отримання передбаченого законом дозволу і без проведення дозиметричного контролю.

Однак, даний автомобіль із виловленою рибою був затриманий співробітниками поліції на території Київської області, за межами зони відчуження…

Прокуратура Київської області

You may also like...