Судитимуть шахрая, який розраховувався за товар у магазинах Сєвєродонецька сувенірними купюрами 

Сєвєродонецька місцева прокуратура Луганської області направила до суду обвинувальний акт стосовно 39-річного місцевого мешканця смт Борівське м. Сєвєродонецьк за фактами крадіжки та  неодноразового вчинення шахрайства
(ч. 2 ст. 185 ч. 2 ст. 190  КК України).

За даними слідства, упродовж грудня 2020 року – лютого 2021 року раніше неодноразово судимий чоловік двічі вводив в оману продавців магазинів  у місті та розрахувався за товар сувенірними купюрами, які заздалегідь підготував для
вчинення злочинів.

Крім того, зловмисник таємно викрав з каси магазину грошові кошти у сумі майже 4 тис. грн та розпорядився ними на власний розсуд.
Підозрюваний у злочинах проти власності чекатиме на вирок суду під вартою. У разі доведення вини, йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими Сєвєродонецького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Луганській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Луганської обласної прокуратури
(за матеріалами Сєвєродонецької місцевої прокуратури)

You may also like...