Тернопільський таксист вдарив та пограбував пасажира

5000 гривень відібрав у жителя Тернопільської області водій таксі.

Близько першої години ночі потерпілий сів у легковий транспорт, аби доїхати в село Смиківці. При собі мав заробітну плату – 5000 гривень.

Доїхавши за вказаною адресою, розрахувався з таксистом. Заплатив за проїзд 95 гривень та вийшов. Кермувальник помітив, що у гаманці пасажира є гроші. Тому пішов за чоловіком, наздогнав його та вдарив по голові. Після цього відібрав гроші і втік.

Півтори доби знадобилося правоохоронцям, аби вийти на слід підозрюваного. Оперативники карного розшуку разом зі слідчими Тернопільського районного відділення перевіряли усі служби таксі та напрямки, за якими їздили водії.

Таким чином поліцейські встановили особу нападника. Ним виявився раніше судимий за крадіжки, сорокарічний тернополянин. Його справа наразі перебуває у суді. Чоловік у скоєному зізнався, гроші повернув. Йому оголосили підозру відповідно до статті 186 частина 2 ККУ – грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого.

Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу. Триває слідство, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області. // te.20minut.ua

You may also like...