У Борисполі патрульні затримали пасажира легковика, який чинив злісну непокору

Поліцейські патрулювали місто Бориспіль у звичному режимі. На початку другої ночі на вулиці Київський Шлях один з екіпажів помітив авто Hyundai Elantra, в якому не працювала ліва фара. Інспектори подали водієві сигнал про зупинку.

За кермом легковика перебувала жінка. Перевіряючи документи у порушниці, патрульні з’ясували, що остання немає посвідчення водія відповідної категорії. Окрім водійки, в салоні авто був ще 29-річний пасажир.

На изображении может находиться: автомобиль

Під час розгляду адміністративної справи відносно порушниці, з салону авто вийшов пасажир, який поводив себе агресивно, висловлювався нецензурною лайкою в бік патрульних, перешкоджав складанню адміністративних матеріалів.

Пасажира було доставлено до Бориспільського відділу поліції для встановлення особи та складання адміністративних матеріалів. В результаті порушник отримав від поліцейських адміністративні матеріали за ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП та ст. 185 (злісна непокора законним вимогам працівника поліції) КУпАП.

На водійку патрульні склали адміністративну постанову за ч.1 ст. 126 (Керування без відповідних документів) КУпАП. // Вартові еспресо

You may also like...