У Деснянському районі столиці затримали двох мешканок Броварів, які поцупили гроші у пенсіонерки

На продовольчому ярмарку зловмисниці витягли із сумки жінки гаманець. За вчинене їм загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Під час відпрацювання Деснянського району працівники карного розшуку столичної поліції на вулиці Попудренка помітили двох підозрілих жінок і вирішили простежити за ними. Згодом оперативники побачили, як одна із них підійшла упритул до пенсіонерки, витягла речі з її сумки та швидко передала своїй спільниці.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и на улице

Як розповів начальник відділу поліції № 1 Деснянського управління поліції Роман Осипчук, про крадіжку гаманця з двома тисячами гривень 66-річна потерпіла дізналася від поліцейських, які повернули їй викрадене відразу після затримання зловмисниць:

На изображении может находиться: один или несколько человек и люди стоят

«Правопорушницями виявилися мешканки міста Бровари, які раніше неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності. Одна з жінок, 1975 року народження, раніше потрапляла у поле зору правоохоронців за крадіжки на столичних ринках. Її спільниця, 1957 року народження, навіть відбувала покарання у місцях позбавлення волі за аналогічний злочин. Їх затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України».

Слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Затриманим загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...