У Дніпрі чоловіка затримано за крадіжку із житла поліцейської — учасниці бойових дій

Жертвою квартирного злодія у Дніпрі стала співробітниця поліції. Зловмисник поцупив із оселі цінні речі, прикраси та навіть бойові нагороди сержанта поліції. Спільними діями працівників внутрішньої безпеки НПУ, оперативників карного розшуку та слідчих міської поліції, крадія встановили та затримали.

До Дніпропетровського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ надійшла інформація про злочин, вчинений відносно співробітниці поліції Дніпропетровщини. Невідомі, шляхом віджиму металопластикового вікна, проникли до квартири, де проживала 36-річна поліцейська полку патрульної служби поліції особливого призначення «Дніпро-1». З помешкання було викрадено телевізор, ноутбук, ювелірні вироби та нагороди учасника бойових дій, які належать потерпілій.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и текст

За фактом крадіжки слідчим відділом поліції було внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України.

На изображении может находиться: один или несколько человек и обувь

В результаті спільних оперативно-розшукових заходів працівників внутрішньої безпеки НПУ, карного розшуку та слідчого відділу поліції Дніпра встановлено особу зловмисника, причетного до квартирної крадіжки. Ним виявився 33-річний місцевий мешканець, який раніше неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців: за грабіж, домашнє насильство, водіння у нетверезому стані та п’яні дебоші. Поцуплене чуже майно злодій на таксі довіз до найближчого ломбарду і здав.

Нет описания фото.

Правоохоронці затримали чоловіка. При огляді виявили при ньому споряджений пістолет, який передано на експертизу. Слідчі дії проведено за місцем мешкання чоловіка, а також у ломбардному відділенні. Серед вилучених речей – майно, поцуплене у поліцейської, в тому числі – її бойові нагороди.

В порядку ст.208 КПК України зловмисника затримано і поміщено до ізолятора тимчасового тримання. За крадіжку чужого майна, вчинену з проникненням до житла, йому загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України

You may also like...