У Дніпровському районі столиці поліцейські затримали жінку за ножове поранення чоловіка

За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

До чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про поранення чоловіка у квартирі на вулиці Миколи Кибальчича. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група та швидка медична допомога.

На изображении может находиться: один или несколько человек и часть тела крупным планом

На місці події правоохоронці встановили, що напередодні цивільне подружжя разом розпивало спиртні напої, у ході чого між ними виникла сварка. Під час конфлікту жінка схопила ніж та вдарила у груди свого 33-річного чоловіка, а потім викликала лікарів.

Нет описания фото.

Потерпілого госпіталізували до лікарні з проникаючим колото-різаним пораненням. Правопорушницю – 37-річнй місцеву мешканку, затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

У квартирі затриманої поліцейські виявили та вилучили речові докази, а саме кухонні ножі та одяг потерпілого зі слідами крові, які відправили на проведення експертизи.

Слідчі Дніпровського управління поліції під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури № 4 повідомили затриманій про підозру за скоєння злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Суд обрав запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Жінці загрожує до восьми років ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...