У Франківську чоловік намагався за хабар повернути вилучене водійське посвідчення

11 січня слідчі поліції спільно із оперативними працівниками Івано-Франківського управління Департаменту внутрішньої безпеки задокументували факт надання неправомірної вигоди працівнику поліції.

42-річний мешканець Чернівців, перебуваючи в службовому кабінеті, запропонував та надав неправомірну вигоду в розмірі 9 тисяч гривень працівнику сектору реагування патрульної поліції Яремчанського відділення поліції, за сприяння у поверненні водійського посвідчення.

Поліцейський попередив чоловіка про кримінальну відповідальність за подібні пропозиції, але це не зупинило чоловіка. Правоохоронець невідкладно повідомив керівництво поліції про протиправне діяння зловмисника та викликав на місце слідчо-оперативну групу.

З місця події слідчі вилучили грошові кошти у сумі 9 тисяч гривень.

Наразі розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Додамо, що минулого тижня поліцейські зупинили чернівчанина за кермом автомобіля у стані сп’яніння. За цим фактом правоохоронцями складено адміністративний протокол за ст.130 КУпАП та вилучено посвідчення водія. // golosinfo.com.ua

You may also like...