У Глевасі чоловік порізав 8-річного хлопчика та зламав ніс 14-річній дівчинці

До поліції Фастова надійшло повідомлення від 37-річної жительки селища Глеваха про те, що  невідомий чоловік спричинив тілесні ушкодження її сину та доньці.

На місце події одразу прибула  слідчо-оперативна група Фастівського районного управління поліції. Правоохоронці встановили, що близько 3 години ночі, коли  вся сім’я відпочивала, батьки почули  дитячий крик у кімнаті. Схопившись, чоловік побачив незнайомця, який почав тікати з кімнати. Підійшовши до сина він побачив різану рану в області грудної клітини, а у доньки розбитий ніс.

Двох дітей відразу доставили  до  лікарні.

Поліцейські провели низку оперативно-розшукових заходів та встановили особу зловмисника неподалік місця проживання потерпілих. Нападником виявився 26 – річний житель Бучанського району.

Поліцейські затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 15 (Замах на злочин) п. 1, п. 2, п. 7  ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Також підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Чоловіку загрожує довічне ув‘язнення.

Відділ комунікації поліції Київської області 

You may also like...