У Харківському районі затримали рецидивіста, який пограбував односельчанина

Зловмисник побив потерпілого та заволодів мобільним телефоном і особистими речами.

З відповідною заявою до відділу поліції № 3 Харківського РУП № 1 звернувся 30-річний мешканець міста Мерефа. Він розповів, що на одній з вулиць його побив невідомий та заволодів особистим майном.

Під час оперативно-розшукових заходів оперативники затримали 26- річного місцевого мешканця, який раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Зловмисник не став заперечувати своєї провини та зізнався у скоєному.

В ході досудового розслідування слідчі встановили, що на вулиці зловмисник підійшов до потерпілого та попросив у нього продукти харчування. Почувши відмову, нападник розлютився та побив чоловіка. Після чого зняв з потерпілого верхній одяг, взуття, забрав гаманець, мобільний телефон та навушники і зник в невідомому напрямку. Викрадене майно здав до ломбарду, а речі викинув.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років. Чоловіку повідомлено про підозру у скоєні даного злочину та обрану міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Харківської області

You may also like...