У Харкові п’яний чоловік з ножем напав на медиків, поки ті рятували його матір

Чоловік сам викликав екстрену медичну допомогу до 89-річної жінки, яка, за його словами, помирала та потребувала порятунку.

Про цей випадок розповіли в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Фото: Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

“12 лютого о 12:24 до служби “103” надійшов виклик до 89-річної жительки міста Харкова. Молодий чоловік розповів диспетчеру, що його літня матір помирає та потребує допомоги. На виклик прибула бригада ЕМД 802 у складі фельдшера Боброва С. Ю., фельдшера Щербини С. С. та водія Соляник Б. В. Під час проведення огляду хворої її син, перебуваючи у стані хмільного сп’яніння, почав агресивно поводитись, перешкоджати огляду та навіть намагався напасти на членів бригади ЕМД с ножем”, — повідомили в Центрі.

Там нагадали, що за агресивної поведінки хворих або тих, хто викликає бригаду, а також за спроб самогубства та в інших надзвичайних ситуаціях медики для своєї безпеки можуть скористатися тривожною кнопкою SOS.

“Фельдшер встиг одразу натиснути тривожну кнопку. На місце надзвичайної події через лічені хвилини прибув наряд поліції, який зафіксував факт та обставини нападу. Наразі триває перевірка”, — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що попри такі обставини, хворій жінці надали екстрену медичну допомогу. Внаслідок нападу ніхто не постраждав. // Діло

 

You may also like...