У Хмельницькій області чоловік намагався відкупитися після вчинення крадіжки

Раніше судимий за крадіжку знову взявся за старе і потрапив в поле зору працівників поліції Хмельниччини. Аби уникнути відповідальності за злочин він запропонував посадовцю поліції Старокостянтинова хабаря. Внутрішня безпека Нацполіції та слідчі поліції затримали зловмисника на передачі коштів.

Співробітники поліції Старокостянтинова розпочали кримінальне провадження за фактом скоєння крадіжки, до якої виявився причетним 32-річний мешканець Хмельницького. Чоловік у минулому вже був судимий за скоєння аналогічного злочину.

Возможно, это изображение (один или несколько человек и в помещении)

Щоби на цей раз уникнути покарання за вчинене, чоловік звернувся до начальника сектору дізнання Старокостянтинівського відділу поліції з корупційною пропозицією – пообіцяв поліцейському грошову «винагороду». Натомість посадовець поліції про подію сповістив працівників Хмельницького управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ.

Возможно, это изображение (в помещении)

Відразу після надання поліцейському першої частини обіцяного хабаря – 11 100 гривень – чоловіка затримали працівники внутрішньої безпеки НПУ та слідчого відділу поліції Старокостянтинова. Під процесуальним керівництвом Хмельницької окружної прокуратури слідчі поліції готують оголошення про підозру фігурантові.

За спробу підкупу службової особи хмельничанину може загрожувати до восьми років позбавлення волі. На теперішній час він затриманий в процесуальному порядку.

Департамент внутрішньої безпеки
Національної поліції України

You may also like...