У Хмельницькому поліцейські припинили так звану «кримінальну сходку» за участю 19 осіб

Чоловіків доставили до найближчого відділку поліції для перевірки законності їхнього перебування на території держави та можливої причетності до вчинення тяжких і особливо тяжких злочинів.

Вчора, 28 серпня, працівники управління стратегічних розслідувань та карного розшуку ГУНП в Хмельницькій області спільно з працівниками Південно-Західного відділення поліції, патрульними й поліцією особливого призначення за участі співробітників Управління Державної міграційної служби в Хмельницькій області на території одного із відпочинкових комплексів Хмельницького припинили так звану «сходку» представників різних регіонів держави, які мають широке коло кримінальних зв’язків.

Метою зібрання було відзначення дня народження «злодія в законі» на прізвисько «Гулі», а також проведення інтернет-конференції для узгодження своїх подальших злочинних дій.

У ході вжитих заходів 19 осіб доставили до найближчого відділку поліції для перевірки законності їхнього перебування на території держави та можливої причетності до вчинення тяжких і особливо тяжких злочинів.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

You may also like...