У Києві чоловіка затримали за підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень знайомому

Потерпілий отримав травми внаслідок падіння з другого поверху будівлі. Його госпіталізували до медичного закладу. Правоохоронці підозрюють, що зловмисник навмисно зіштовхнув чоловіка. Розпочато кримінальне провадження.

До поліції на лінію 102 звернувся працівник магазину та розповів, що став свідком того, як невідомий чоловік випав із вікна другого поверху закинутої будівлі на вулиці Зрошувальній. Лікарі “швидкої” госпіталізували 38-річного потерпілого для надання необхідної медичної допомоги.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що двоє чоловіків без постійного місця проживання у цьому приміщенні вживали спиртні напої. Згодом між ними виник конфлікт, під час якого один зіштовхнув іншого у вікно.

Після комплексу оперативних заходів 36-річного підозрюваного затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...