У Києві дільничні офіцери поліції затримали хлопця із розфасованим метадоном

Зловмисник розкладав на вулиці «закладки», чим і викликав підозру у правоохоронців, які його помітили. Наркотики вилучили та направили на експертизу. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Під час відпрацювання території Святошинського району дільничні офіцери поліції на проспекті Палладіна помітили юнака, який щось ховав у різних місцях. При розмові з поліцейськими хлопець зізнався, що робить «закладки» – і сам віддав правоохоронцям наркотики.

Старший слідчий Святошинського управління поліції Ігор Бень розповів, що правопорушником виявився мешканець Черкаської області, 1999 року народження:

«За словами затриманого, наркотики він отримував від постачальників, які залишали їх в обумовленому місці. У подальшому хлопець розкладав «закладки» і відправляв фото з координатами місцезнаходження наркотиків потенційним клієнтам. За одну таку «закладку» він отримував 20 гривень».

Вилучені наркотичні речовини направили на експертне дослідження. Наразі поліцейські перевіряють походження вилученого, а також встановлюють організатора та інших учасників злочинної схеми.

«Кримінальне провадження розпочато за частиною першою статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі», – додав правоохоронець.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...