У Києві молодика затримали за нанесення тілесних ушкоджень працівнику поліції на станції метро

Крім того, правоохоронці вилучили у правопорушника галюциногенні гриби та подрібнену коноплю. За даним фактом розпочаті два кримінальні провадження.

Під час несення служби на станції метрополітену «Житомирська» поліцейські побачили невідомого громадянина, який підозріло себе поводив. Правоохоронці зупинили чоловіка для перевірки документів та з’ясування причин його поведінки. Зловмисник намагався втекти, вдаривши поліцейського, однак був відразу затриманий.

Як розповів слідчий управління поліції в метрополітені Артур Мішкін, згодом з’ясувалися причини підозрілої поведінки правопорушника при появі поліцейських:

«У чоловіка виявили та вилучили галюценогенні гриби та подрібнену коноплю. Заборонені для обігу речовини направили на проведення експертного дослідження, а 24-річного киянина затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України».

Зібрані відомості за цими фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчі повідомили фігуранту про підозру за скоєння двох кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...