У Києві неадекватний “ЗАЗ-мен” розбив чотири авто і втік (фото, відео)

На Повітрофлотському проспекті (у бік Солом‘янської площі) їхали собі дві автівки Peugeot та Renault у попутному напрямку. Тут з‘являється неадекватний водій ЗАЗ (AI5796IH), який спочатку б‘є у задню частину автомобіль Peugeot, а потім ще й в іншого – Renault.

З цієї аварії водій тікає і вже у 500 метрах від Солом‘янській площі розбиває ще дві автівки – Audi та Mercedes. На щастя, ніхто не постраждав.

На изображении может находиться: автомобиль, текст «KYIV operative 28 ΔΑ Telegram KyivOperativ Viber- KиeB onepaTиBHblй Youtube Kyiv Operativ»

Сам же неадекватний водій вийшов з авто та побіг по Солом‘янській.

На изображении может находиться: автомобиль и на улице, текст «KYIV operative 00 000 KA 4034BA 1123 A157961H -Al IH Telegram KyivOperativ Viber- KиeB onepaTиBHblй Youtube- Kyiv Operativ»

Правоохоронці з‘ясували прикмети порушника та зараз шукають його.

На изображении может находиться: автомобиль и на улице, текст «KYIV operative 08 ச0 AA3557AH Telegram KyivOperativ Viber- KиeB onepaTиBHblй Youtube Kyiv Operativ»

Мабуть, для водія краще (і безпечніше) буде, якщо першими його знайдуть правоохоронці, а не водії, автівки яких він потрощив.

На изображении может находиться: автомобиль и на улице, текст «KYIV operative AA 60 BRUCEKT 307 AA5670EK 2W Telegram KyivOperativ Viber- KиeB onepaTиBHblй Youtube- Kyiv Operativ»

Відео: Варта Голосієва

Киев Оперативный

You may also like...