У Києві оперативники затримали чоловіка який вбив, розчленував та викинув у Русанівський канал жінку

Під час словесної перепалки чоловік схопив ніж і наніс смертельне поранення жінці. Щоби приховати сліди злочину, зловмисник розчленував тіло та викинув його у канал. Розпочато кримінальне провадження.

До Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення від місцевих мешканців про те, що у каналі на вулиці Ентузіастів виявили пакети із фрагментами людського тіла. На місце події виїхали слідчо-оперативні групи головного та територіального управлінь поліції, експерти, кінологи зі службовими собаками.

Як розповів начальник сектору кримінальної поліції Дніпровського управління поліції Ігор Болва, на березі каналу правоохоронці виявили розчленоване тіло жінки. Працівники поліції встановили, що загиблою є місцева мешканка, 1984 року народження. За два дні до жахливої знахідки про її зникнення повідомила мати загиблої. Тож правоохоронці розпочали пошуки зловмисника.

«Під час проведення оперативно-розшукових заходів ми викрили у скоєні вбивства 38-річного киянина. Як з’ясувалося, напередодні місцева мешканка разом із підозрюваним прийшла до нього додому. Після спільного розпиття спиртних напоїв між ними виникла сварка, під час якої зловмисник схопив ніж і вдарив жінку в голову. Щоби позбавитися від слідів злочину, він у квартирі розчленував тіло, а потім  у пакетах виніс частини тіла в канал», – повідомив Ігор Болва.

У помешканні підозрюваного слідчо-оперативна група вилучила ножі, сокиру, ножівку та інші речові докази. Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та доставили до управління поліції.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Шевчук

You may also like...