У Києві оперативники затримали двох іноземних квартирних крадіїв відразу після вчинення злочину

Двоє раніше засуджених громадян іншої держави підібрали ключі до чужої оселі та поцупили звідти майно господарів. Однак втекти з викраденим “скарбом” вони не встигли, оскільки їх оперативно затримали співробітники карного розшуку столичної поліції. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Працівники поліції отримали інформацію, що на території Оболонського району двоє підозрілих осіб намагаються потрапити всередину квартири, розташованої на вулиці Бережанській.

На изображении может находиться: один или несколько человек и на улице

Тим часом злодії у багатоповерхівці підібрали ключі і викрали з приміщення киян планшети, ювелірні вироби, гроші та навіть мотор до річкового човна. Коли правопорушники виходили з будинку, їх біля під’їзду вже чекали працівники поліції.

На изображении может находиться: один или несколько человек и на улице

Фігурантів затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Для встановлення всіх обставин події правопорушників доставили до територіального управління поліції. Викрадене майно вилучили і повернули власникам.

Поліцейські встановили, що підозрювані – це іноземці, 1986 та 1984 років народження. Обидва зловмисника є підсудними за вчинення крадіжок на території столиці. Однак через те, що міра їх запобіжного заходу не була пов’язана із триманням під вартою, злодії знову вчиняли майнові злочини.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...