У Києві поліцейські затримали чоловіка, який погрожував підірвати фірму

Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, правопорушник зателефонував до поліції та повідомив про замінування установи.

Правоохоронці провели ретельну перевірку приміщення та жодних підозрілих предметів і речовин не виявили. За даним фактом розпочато досудове розслідування.

На изображении может находиться: один или несколько человек и люди стоят

До столичної поліції зателефонував чоловік та повідомив, що збирається підірвати фірму, яка знаходиться в його будинку на вулиці Молодогвардійській. За викликом негайно виїхали слідчо-оперативна група Солом’янського управління поліції, фахівці вибухотехнічної служби та кінолог зі службовим собакою.

Поліцейські провели ретельну перевірку приміщення та прилеглої території: жодних підозрілих предметів та речовин не виявили. У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили псевдомінера та затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Ним виявився раніше не судимий 59-річний місцевий мешканець, який перебував у нетверезому стані. Чоловік пояснив, що йому заважав галас від автівок даного підприємства, тому він вирішив так «пожартувати».

Слідчим Солом’янського управління поліції фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...