У Києві поліцейські затримали покидька, котрий до смерті побив свою бабусю

Жінку госпіталізували у лікарняний заклад, де вона померла. Чоловіка затримано, розпочато досудове розслідування.

До Деснянського управління поліції від лікаря надійшло повідомлення про госпіталізацію 80-річної киянки. Жінку з тяжкими тілесними ушкодженнями виявили у квартирі на вулиці Волкова. Для документування події на адресу виїхала слідчо-оперативна група.

На изображении может находиться: один или несколько человек и люди стоят

Виконувач обов’язків начальника Деснянського управління поліції Юрій Герасименко розповів, що з квартири правоохоронці вилучили речові докази, які вказують на причетність 22-річного онука до побиття потерпілої:

«Пенсіонерка проживала разом із донькою та онуком, який ніде не працював. Ми припускаємо, що, поки жінка спала, родич наніс їй декілька ударів ногою в голову. Згодом від отриманих травм потерпіла померла у лікарні. Проте остаточна причина смерті загиблої буде встановлена після проведення судово-медичної експертизи».

За погодженням із Київською місцевою прокуратурою №3 слідчі Деснянського управління поліції повідомили чоловікові про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...